Nuttige Info

Wij maken volgende steigerhouten meubelen in alle soorten steigerhout:

bedden, kasten, tafels, banken, stoelen, bureau`s, stapelbedden, hoogslapers plantenbakken, tuinmeubelen en zoveel meer, maar ook meubelen in andere materialen zoals: sloophout en steenschotten ook in combinatie met steigerbuis en metalen onderstellen. 

 

Op onze webshop

kan u onze houten meubelen bestellen maar ook kiezen voor eigen maten en kleuren. Onze meubelen worden geschuurd en behandeld, geleverd maar u kan ook opteren om de meubels zelf te schuren en te behandelen wat het opnieuw goedkoper maakt. Daarnaast bieden wij de kans om de meubelen ook in het echt te kunnen zien tijdens de openingsuren en volgens beschikbaarheid. Wij leveren de steigerhouten meubelen door heel België af en dit tegen een gunstig tarief.

 

Duurzame materialen

Voor de sloophouten meubelen worden oude palleten gebruikt die op deze manier een 2e leven krijgen. De palleten worden gesloopt om met de planken weer mooie meubelen te kunnen maken. Wij in de toekomst op zoek gaan naar bouwmaterialen die hergebruikt kunnen worden om zo opnieuw mooie, stoere en robuuste meubelen te kunnen maken.

De meubelen van steigerhoutonline zijn zeer degelijk!  De meubelen worden gemonteerd geleverd of afgehaald maar kunnen makkelijk terug uit - en in elkaar geplaatst worden zonder hun sterkte te verliezen, dus geen problemen bij bvb. verhuizingen .Een steigerplank is een speciaal soort naaldhout die meestal afkomstig is van hout uit Noord-Skandinavie. Het draagt de naam steigerplank omdat het gebruikt wordt als loopplank en dergelijke op bouwsteigers, of bij havensteigers.

Gezien het gaat om houten meubelen, willen wij u erop wijzen dat het hout kan gaan werken. In de zomer zal het, wanneer de luchtvochtigheid in huis aan de lage kant is, enigszins krimpen. Dit trekt weer weg als de luchtvochtigheid weer toeneemt. Het gaat hier dan ook om gebruikt hout waardoor de structuur en de kleur van het onbehandeld hout enigszins kunnen afwijken van de modellen.  

Wij geven geen garantie op het eventuele werken/kromtrekken van het hout en/of het onredelijk gebruik – onjuiste behandeling van het voorwerp.


Betalingsmodaliteit

De betaling kunt u op dit ogenblik op 2 manieren doen:

  • Betalen via  overschrijving. Op het ogenblik dat u uw winkelmandje doorstuurt, zullen wij een mail ontvangen op info@steigerhoutonline.be. Wij zullen u dan ook een bevestiging van ontvangst toe sturen met alle gegevens om het mogelijk te maken uw betaling uit te voeren.

  • Contant betalen bij levering. De factuur zal door ons afgetekend worden voor “Voldaan”. U kan zowel contant betalen bij levering of via bankcontact(op aanvraag).
    Binnenkort zal u geheel veilig kunnen betalen via onze webshop door één van de erkende firma’s.
    Als u tijdens de periode dat u moet wachten op uw bestelling vragen heeft dan kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar: info@steigerhoutonline.be.

 


Levertijd

De levertijd is op dit moment 2 à 3 weken,dit is afhankelijk van het aantal en model van uw bestelling (de levertijd zal worden vermeld in onze mail).
De levering gebeurd tot aan de eerste drempel.
Al onze meubelen worden gemonteerd geleverd tenzij anders vermeld.
Als uw bestelling klaar staat nemen wij 3 werkdagen op voorhand contact met u op voor het afleveren/ afhaling van uw bestelling.

 

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste promoties!